Överraska en stressad vän med att bjuda på städfirma 

Känner du någon som är mycket stressad? En familjemedlem eller vän som skulle behöva lite extra hjälp? Varför inte bjuda på en städning? En fantastisk födelsedagspresent eller gåva för att ge en vän, syskon eller förälder en hjälpande hand i vardagen. 

 

Ta hjälp av en städfirma 

Ibland händer det för mycket i våra liv. Då är det skönt att kunna ta hjälp av en städfirma för att det ska bli rent och snyggt i våra hem. Så får vi mer tid över till våra nära och kära. Men det är inte alla som har råd att anlita städfirma. Eller så tror de inte att de har råd. Det är ju faktiskt inte så dyrt, särskilt inte om man utnyttjar rotavdraget. Om du känner någon som är väldigt stressad och som du vet har råd att anlita städfirma, så kan det vara klokt att uppmuntra din vän att verkligen göra det. Ibland kan man behöva få en liten puff för att våga göra något nytt. Du kan också bjuda på ett par timmar timmars städning, fönsterputsning eller att badrummet ska bli skinande rent. Det är en perfekt födelsedagspresent till någon som kanske redan har allting, förutom tid förstås. Att ta hand om barn, arbeta och fixa livspusslet kan ibland vara nog mycket. Särskilt om man också känner ett ansvar för föräldrar och äldre släktingar. 

 

Perfekt överraskningspresent 

Att bjuda på ett par timmars städning eller ett specifikt städområde, som köket eller fönstren, är en sådan present som många kommer att älska, precis en present hos utländska online casinon. Ett tips kan vara att ni går ihop flera stycken, så kan ni bjuda på en helstädning av hela hemmet eller vardagsrummet. Det kan vara klokt att ni tydligt förklarar att städningen inte är en pik om att personen borde städa mer, utan att det är en hjälp för att ni verkligen bryr er och tycker om personen. Så att den får komma hem på fredagen, ta av sig skorna, sätta sig i soffan och bara njuta. Istället för att behöva tänka på dammen i hörnen, tomatsåsfläcken bakom spisen eller se hur lortiga fönstren är. Finns det något städområde som er vän eller syskon ofta brukar ta upp? Vissa personer gillar ju att städa, men många kan ha ett städmoment som de verkligen inte gillar. Som fönsterputsning eller att damma av alla böcker i bokhyllan. Köp ett riktigt fint kort och en blomma: överraska med att ge bort ett rent hem med hjälp av en riktigt bra städfirma.